Tutustu toimintaamme

REFERENSSIT

YRITYSASIAKKAAT

ETUSIVULLE

Lämpö- ja vesijohtojen eristykset

Ilmastointieristys

Jäähdytyseristykset

Äänieristys

JEP LVI-eristysSuomalaista palvelua!

Jarmon eristyspalvelu JEP OY Sillitie 19 A, 01480 Vantaa

P. 0400-425605

Y-tunnus:0999222-9

Infoa yksityisasiakkaille:

Mitä tulisi huomioida eristystöissä?

LVI-eristäminen on vaativaa työtä ja säästää monelta harmilta kun se tehdään kerralla oikein. Ohessa kerromme hieman esimerkein erilaisista eristyksien toimintaan liittyvistä asioista.

"Kyllä mä ne itte laitan ja säästän"

Esimerkiksi kylmävesijohtojen ja jäähdytykseen käytettävien ilmastointiputkien eristämisessä on ensiarvoisen tärkeää saada eristeestä täysin kondenssitiivis rakenne. Huolimatta kannakkeista, lukuisista mutkista jne. Mikäli jostain kohdasta ei höyrytiiviys ole täydellinen on seurauksena kondenssiveden valuminen mahdollisesti jo piiloon jääneiden seinä- ym. rakenteiden sisään ja vesivahinko. Korjauskustannukset tällaisissa piilevissä viossa ovat usein huomattavia.

"Kaikki putkimiehet on eristäjiä mutta kaikki eristäjät ei ole putkimiehiä"

Aiemmin oli usein tapana, että putkiurakoitsija suoritti myös eristystyöt ja se toimii toisinaan vieläkin. Edellyttäen tietenkin, että tekijä osaa eristystyön oikein. Tänä päivänä monet pienemmätkin putkiliikkeet ostavat eristyspalvelut erikoisliikkeiltä ja keskittyvät omaan erikoisosaamiseensa. Meidän eristäjätkään eivät kyllä tee putkitöitä...

Miten alkuun kun tarvitset eristyksiä IV-kanaviin ja vesi- ja lämpöjohtoihin?

Ota yhteyttä ohessa olevaan numeroomme tai sähköpostilla (lähetyskuvake löytyy yhteystieto-sivulta) ja tämän jälkeen voit olla varma, että eristystyöt sujuvat. Teemme aina yhteistyötä LVI-urakoitsijoiden kanssa aikataulujen ja materiaalitoimitusten optimoimiseksi. Riittää kun saamme LVI-suunnitelmat ja tarpeelliset tiedot kohteesta. Laskettuamme sovittujen tietojen pohjalta tarjouksen käymme asiakkaan kanssa sisällön läpi ja tarkistamme mahdolliset suunnitelmamuutokset. Työstä ja materiaalitoimituksista tehdään aina kirjallinen sopimus aikatauluineen. Toimitamme aina myös asentamamme materiaalit tarvikkeineen sopimuksen mukaisesti.

Myymme myös tarvittaessa eristemateriaaleja sekä asennustarvikkeita pelkkänä projektikohtaisena materiaalitoimituksena ilman asennusta.

Onko kallista?

Vankan ammattitaidon ja harkittujen teknisten ratkaisujen sekä hyvien tavarantoimittajasuhteiden ansiosta pystymme kilpailukykyiseen hinnoitteluun.

Hyvä on pitää mielessä, että se vasta on kallista jos vesivahinkojen korjausryhmä lähtee tallista!

Mottomme kuuluukin: Hyvällä ei ole varaa tehdä huonoa.

Ota yhteyttä ja teemme tarjouksen!