Tutustu toimintaamme

YKSITYISASIAKKAAT

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

ETUSIVULLE

Lämpö- ja vesijohtojen eristykset

Ilmastointieristys

Jäähdytyseristykset

Äänieristys

JEP LVI-eristysSuomalaista palvelua!

Jarmon eristyspalvelu JEP OY Sillitie 19 A, 01480 Vantaa

P. 0400-425605

Y-tunnus:0999222-9

PALVELUA YRITYSASIAKKAILLEMME

Onko meillä kokemusta?

Jarmon Eristyspalvelu JEP Oy on luotettava ja kokenut yhteistyökumppani moniin eristysalan töihin. Olemme olleet toteuttamassa mm. vaativia ilmastointikonehuone-eristyksiä, pellityksiä ja linjasaneerauksien eristystöitä sekä monenlaisia erikoiskohteita.

Voiko meihin luottaa?

Erikoistumalla alusta alkaen määrätietoisesti vain eristämiseen ja siihen olennaisesti sisältyviin palveluihin olemme saavuttaneet luotettavan tekijän maineen, jota vaalimme huolella. Kuulumme luonnollisesti myös tilaajavastuu-organisaatioon ja yhteiskuntavelvoitteemme hoituvat myös asiaankuuluvasti.

Olemmeko kilpailukykyisiä?

Pitkien ja hyvien asiakas- ja tavarantoimittajasuhteiden ansiosta voimme tarjota kilpalukykyistä palvelua ja toimitusvarmuutta kohteen koosta riippumatta.

Onko käyttämämme materiaalit laadukkaita?

Käytämme markkinoiden johtavia tuotemerkkejä ja tarvittaessa tilaajan määrittelemiä tuotteita. Kokemuksemme perusteella voimme suositella tarvittaessa parhaita ratkaisuja aina kulloisenkin projektin vaatimusten mukaisesti.

Tuliko kysyttävää?

Olemme valmiita ottamaan haasteen vastaan jos ette vielä käytä yrityksemme palveluita. Yhteystiedoistamme löytyvät tarvittavat aseet haastaa meidät tarjouskilpailuun. Halutessanne haastaa taitomme yhteydenottopyyntöönne vastaa toimitusjohtaja Jarmo Pyykkinen, jonka kokemus LVI-eristämisestä ulottuu aina 1980-luvun lopulle saakka.

Valmiina palvelukseenne...

Jarmon Eristyspalvelu JEP Oy